Duo Hjulfors Träning, föreläsningar, TYKY-dagar och massage

Boken Giv mig styrka

Nu har du ett bra tillfälle att köpa en bok som gör skillnad som kan vara det där extra som ger dig själv eller din vän en liten knuff så livet går i en annan riktning.

Beskrivning av boken!
För att vi ska vara lyckliga och må bra behöver vi känna att våra liv inte stagnerar. Under mina, över 10 år som personlig tränare har jag många gånger sett hur endast en liten kurskorrigering i livet kan ha stor betydelse över tid. Det sägs att man inte kan lära en gammal hund sitta men det är struntprat. Alla kan lära sig och det behöver inte vara så invecklat.
Med den här boken vill jag dela med mig av mina erfarenheter och ge dig verktyg som fungerar i längden och som du verkligen har nytta av i din vardag.
Du får konkreta tips på hur du kan utveckla dig själv, skapa nya bättre vanor och förändra dig på riktigt. Jag skriver också om kosten, träningen och om den så viktiga återhämtningen. Du får konkreta tips samt hjälp med att sätta realistiska mål och att hitta metoder för att nå fram. I boken finns också träningsupplägg för både löpning och styrketräning.
Boken är lättläst men med ett innehåll som du kan återkomma till i takt med att du utvecklas och lär dig mer och mer om dig själv.