Johanna Hjulfors Personlig tränare och massör

Stacks Image 79
Stacks Image 88
Starkare i gymmet -12 veckors gymprogram

En nöjd kund sa:
"Jag gillar verkligen träningsprogrammet. Jag vet precis vad jag ska göra då jag kommer till gymmet och det tar inte för lång tid."
Precis så ska det vara tycker jag med 👌
Nu har du möjlighet till ett riktigt bra gymprogram. Det är basövningar varvat med kompletterande övningar som gör dig starkare i grunden. Det här programmet passar utmärkt för dig som vill bli starkare, har en del gymvana från tidigare och inte vill spendera alltför mycket tid i gymmet. Med två gympass i veckan där du gradvis ökar vikterna varje vecka kommer du att märka rejäla förbättringar bara efter några veckor.
Intresserad?


Beställ här!

Onlineträning som ger resultat!

Effektivt, enkelt och snabbt!
Precis som träning ska vara. 👌

Häng med på min online-träning, vecka 1 startar vårterminen. Med ett klick är jag hemma i ditt vardagsrum. Alla i familjen kan delta.


Varje vecka får du e-post med länkar till de träningspass du anmält dig till.

De inbandade passen skickas en gång per vecka till din e-post och du har tillgång till varje pass i 7 dygn. Stark med Johanna körs dessutom LIVE en gång per vecka men du har också tillgång till passet i 7 dagar. Du kan alltså träna alla pass så många gånger du vill under veckan.

Info om de olika passen!

Stark med Johanna:
LIVE en gång per vecka.
Ca 45 minuters helkroppspass. Du behöver hantlar, käpp, gummiband och liggunderlag. Denna omtyckta och populära träning passar alla eftersom jag visar flera svårighetsgrader.

Core och rörlighet:
30 minuter med rörlighet för hela kroppen samt stärkande övningar för coren. Många med besvär i nacke och axlar har blivit kvitt besvären. Inga redskap behövs. Passar alla.


Info och anmälan, klicka här!